Kodin turvallisuuspalvelut

Koti, mökki tai varasto – Turvaässät huolehtii ammattitaidolla ja asiantuntevasti yksityisasiakkaiden kiinteistöistä. Räätälöimme sinulle tarpeitasi vastaavan ja oikein mitoitetun paketin turvatekniikkaa ja -palveluja. Näin et maksa turhasta ja saat rahoillesi vastinetta. 

Palveluihimme kuuluu kiinteistöösi sopivien turvalaitteiden suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito. Valikoimissamme on sopivat laiteet niin murto-, palo-, kamera- kuin lämpötilavalvontaan. 

Kun olet poissa kotoa pidempiä aikoja, voi vartijamme käydä kiinteistössäsi sovittuina aikoina tai hälytyksen tullessa. Läpinäkyvyys on toimintamme keskeinen arvo: asiakkaanamme voit seurata hälytysjärjestelmäsi lähettämiä tapahtumia reaaliaikaisesti ja varmistaa, milloin vartija on käynyt kiinteistössäsi. 


Työntekijämme ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme turvallisuudesta. Valitsemalla meidät asiantuntijakumppaniksesi voit olla turvallisin mielin, missä ikinä oletkin.

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - yksityinen

Hälytysvartiointi

Koulutetut vartijamme päivystävät ympäri vuorokauden ja lähtevät kohteeseen välittömästi hälytyksen tultua. Hälytyksen aiheuttaa yleisimmin murto, palo, vika LVI-tekniikassa tai kutsu, joka on lähetetty häiriköivän tai ryöstöä yrittävän henkilön vuoksi.

Palvelumme koko ketju on täysin läpinäkyvä. Hälytysvartiointiasiakkaanamme voit seurata hälytysjärjestelmäsi lähettämiä tapahtumia reaaliaikaisesti ja tarkastaa, milloin vartija on käynyt kohteessa. Näin voit olla varma siitä, että saat rahoillesi vastinetta!

Asiantunteva ja oikein mitoitettu turvatekniikka ja vartiointipalvelu on kannattava sijoitus.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - hälytysvartiointi

Piirivartiointi

Piirivartiointi tarkoittaa sitä, että vartija käy kohteessa säännöllisesti, sovituin väliajoin. Kierroksellaan hän tarkistaa asiakkaan kanssa yhdessä tarpeelliseksi kartoitetut asiat, kuten ovien ja ikkunoiden lukituksen, paloturvallisuuden tai itsekseen pyörivät koneet. Mikäli kohteessa on jotain normaalista poikkeavaa, lähetämme siitä aina asiakkaalle sähköisen tapahtumailmoituksen.

Turvaässillä et koskaan maksa turhasta. Teemme sinulle ilmaisen turvakartoituksen ja määrittelemme sen perusteella, mikä vartiointipaketeistamme vastaa tarpeitasi. Asiantunteva ja oikein mitoitettu turvatekniikka ja vartiointipalvelu on kannattava sijoitus.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - piirivartiointi

Palovaroitinjärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmä antaa hälytyksen palon alkuvaiheessa. Näin asukas tai ulkopuolinen tietää tarvittaessa soittaa aluehälytyskeskukseen ja kutsua apua. Se voi olla oma itsenäinen järjestelmänsä tai osa kokonaisuutta, johon voi liittää tarpeen mukaan vaikkapa rikosilmoittimen.

Pyydä maatilallesi, kotiisi tai kiinteistöösi ilmainen turvakartoitus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi kanssasi, millainen paloturvatekniikka vastaa sinun ja kohteesi tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Rikosilmoittimet ja hälytysjärjestelmät

Rikosilmoitin on oikeastaan paljon enemmän kuin pelkkä rikosilmoitin. Se on yleiskielinen nimitys hälytysjärjestelmälle, johon on mahdollista kytkeä esimerkiksi palovaroittimet, LVI-hälytykset, vartijakutsut ja ryöstöhälytykset. Luonnollisesti rikosilmoitin myös ilmoittaa, kun tilaan tunkeutuu luvaton henkilö.

Hälytykset ohjautuvat viimeisimmällä tekniikalla varustettuun hälytyskeskukseen, joka on aina Finanssialan keskusliiton hyväksymä. Valvomon henkilökunta ottaa vastaan hälytyksen ja käsittelee sitä ammattitaidolla asiakkaan kanssa yhdessä laaditun ohjeistuksen mukaisesti.

Oikein mitoitettu sekä asiantuntevasti suunniteltu ja asennettu hälytysjärjestelmä on kannattava sijoitus ja keskeinen osa kotien, yritysten ja julkisten tilojen riskien hallintaa.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Palo- ja pelastusturvallisuus

Pelastussuunnitelma on pakollinen useimmissa rakennuksissa ja tarpeellinen kaikissa. Sen merkitys korostuu yrityksissä, julkisissa tiloissa sekä isoissa rakennuksissa.

Me Turvaässillä olemme kehittäneet erittäin selkeän pelastuskartan, josta kaikki tarvittava tieto selviää yhdellä silmäyksellä. Kartta on oleellinen osa pelastussuunnitelmaa, sillä harva jaksaa lukea ja sisäistää vain tekstimuotoon kirjoitettua suunnitelmaa. Olemme kehittäneet pelastuskarttaa yhteistyössä viranomaisten kanssa. Näin se palvelee myös heitä tosipaikan tullen ja mahdollistaa nopeamman ja tarkemman avun saamisen.

Meiltä löydät myös erilaiset opasteet ja kyltit, alkusammuttimet sekä ensiaputarvikkeet ja voit tilata väestönsuojelutilojen vuosittaiset tarkastukset sekä pakolliset 10-vuotistarkastukset.

Pyydä tarjous tai kysy lisää - teemme sinulle omaisuutta ja ihmishenkiä suojelevan pelastussuunniteman!

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmä sekä lisää turvallisuutta että helpottaa jokapäiväistä elämää. Sen avulla voit suojata omaisuutta, ehkäistä rikoksia, selvittää niitä, turvata ihmisiä ja eläimiä ja seurata tapahtumia niin sisällä kuin ulkona. Kamerajärjestelmä voi toimia myös osana kulunvalvontaa.

Kameravalvontajärjestelmä voi olla itsenäinen järjestelmä tai osa laajempaa turvatekniikkakokonaisuutta. Pyydä maatilallesi, kotiisi tai kiinteistöösi ilmainen turvakartoitus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi kanssasi, millainen turvatekniikka vastaa sinun ja kohteesi tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Järjestelmien asennus, huolto ja ylläpito

Vastaavatko turvajärjestelysi tarpeitasi? Ovatko turvalaitteesi ajan tasalla?

Meillä et koskaan maksa turhasta. Teemme sinulle ilmaisen turvakartoituksen ja määrittelemme sen perusteella, millainen ratkaisu vastaa tarpeitasi. Hoidamme asiantuntevasti kaiken turvatekniikkaan liittyvän: suunnittelun, asennuksen, huollon ja ylläpidon. Yksityisasunnot, julkiset kiinteistöt, maatilat ja yritykset - valikoimissamme on sopiva, räätälöity ratkaisu kaikenkokoisille kohteille.

Ota yhteyttä ja tee meistä turvatekniikan asiantuntijakumppanisi!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Ota yhteyttä

Asiakastyytyväisyys 99%

Turvaässät blogi

Lue kaikki »

31.12.17

Vuosi 2017 Turvaässillä

Vuosi 2017 on ollut Turvaässille monella tapaa mu…

Lue lisää
15.11.17

Kameravalvonta

Kameravalvonnan yleistyminen on ollut suurta viime…

Lue lisää
18.10.17

Vartijat vanhustenkin apuna

Useilla paikkakunnilla liikkumisapua kaipaavan van…

Lue lisää
25.04.17

Varkaus maksukortilta

Skimmaus Englannin kielen sanasta ”skimming…

Lue lisää
Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus