Yritysten turvallisuuspalvelut

Turvaässät huolehtii kaikesta yrityksesi turvallisuuteen liittyvästä neljännesvuosisadan kokemuksella. Ilmainen turvallisuuskartoitus takaa sen, että palvelut ja tekniikka ovat oikein mitoitettuja ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä. 

Palveluihimme kuuluu myös pelastussuunnitelmien laatiminen. Työstämme ne aina yhteistyössä asiakkaan ja viranomaisten kanssa. Sen ansiosta lopputuloksena on aina jokaista yksityiskohtaa myöten mietitty suunnitelma.

Kaikki palvelumme on täysin läpinäkyvää aina vartiointia myöten: asiakkaanamme voit seurata hälytysjärjestelmäsi lähettämiä tapahtumia reaaliaikaisesti ja varmistaa, milloin vartija on käynyt kohteessa.

Ammattitaitoiset turva-alan asiantuntijamme hallitsevat kaiken niin vartiointiin kuin turvatekniikan asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon liittyvän. Haluamme tarjota vastinetta rahoillesi ja samalla varmistaa, että sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Asiantunteva ja oikein mitoitettu turvatekniikka ja vartiointipalvelu on kannattava sijoitus!

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - yritykset

Hälytysvartiointi

Koulutetut vartijamme päivystävät ympäri vuorokauden ja lähtevät kohteeseen välittömästi hälytyksen tultua. Hälytyksen aiheuttaa yleisimmin murto, palo, vika LVI-tekniikassa tai kutsu, joka on lähetetty häiriköivän tai ryöstöä yrittävän henkilön vuoksi.

Palvelumme koko ketju on täysin läpinäkyvä. Hälytysvartiointiasiakkaanamme voit seurata hälytysjärjestelmäsi lähettämiä tapahtumia reaaliaikaisesti ja tarkastaa, milloin vartija on käynyt kohteessa. Näin voit olla varma siitä, että saat rahoillesi vastinetta!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - hälytysvartiointi

Piirivartiointi

Piirivartiointi tarkoittaa sitä, että vartija käy kohteessa säännöllisesti, sovituin väliajoin. Kierroksellaan hän tarkistaa asiakkaan kanssa yhdessä tarpeelliseksi kartoitetut asiat, kuten ovien ja ikkunoiden lukituksen, paloturvallisuuden tai itsekseen pyörivät koneet. Mikäli kohteessa on jotain normaalista poikkeavaa, lähetämme siitä aina asiakkaalle sähköisen tapahtumailmoituksen.

Turvaässillä et koskaan maksa turhasta. Teemme sinulle ilmaisen turvakartoituksen ja määrittelemme sen perusteella, mikä vartiointipaketeistamme vastaa tarpeitasi. Asiantunteva ja oikein mitoitettu turvatekniikka ja vartiointipalvelu on kannattava sijoitus.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Turvaässät - turvallisuuspalvelut - piirivartiointi

Palovaroitinjärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmä antaa hälytyksen palon alkuvaiheessa. Näin asukas tai ulkopuolinen tietää tarvittaessa soittaa aluehälytyskeskukseen ja kutsua apua. Se voi olla oma itsenäinen järjestelmänsä tai osa kokonaisuutta, johon voi liittää tarpeen mukaan vaikkapa rikosilmoittimen.

Pyydä maatilallesi, kotiisi tai kiinteistöösi ilmainen turvakartoitus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi kanssasi, millainen paloturvatekniikka vastaa sinun ja kohteesi tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Rikosilmoittimet ja hälytysjärjestelmät

Rikosilmoitin on oikeastaan paljon enemmän kuin pelkkä rikosilmoitin. Se on yleiskielinen nimitys hälytysjärjestelmälle, johon on mahdollista kytkeä esimerkiksi palovaroittimet, LVI-hälytykset, vartijakutsut ja ryöstöhälytykset. Luonnollisesti rikosilmoitin myös ilmoittaa, kun tilaan tunkeutuu luvaton henkilö.

Hälytykset ohjautuvat viimeisimmällä tekniikalla varustettuun hälytyskeskukseen, joka on aina Finanssialan keskusliiton hyväksymä. Valvomon henkilökunta ottaa vastaan hälytyksen ja käsittelee sitä ammattitaidolla asiakkaan kanssa yhdessä laaditun ohjeistuksen mukaisesti.

Oikein mitoitettu sekä asiantuntevasti suunniteltu ja asennettu hälytysjärjestelmä on kannattava sijoitus ja keskeinen osa kotien, yritysten ja julkisten tilojen riskien hallintaa.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Paloilmoitinjärjestelmät ja huolto

Paloilmoitinjärjestelmä on virallinen järjestelmä, joka siirtää kaikki palohälytykset automaattisesti aluehälytyskeskukseen. Sieltä ne ohjautuvat tilanteen mukaan joko palolaitokselle, vartijalle tai kohteen yhteyshenkilölle. Näin järjestelmä suojaa ihmisiä, eläimiä ja kiinteistöjä vahingoilta varmimmalla mahdollisella tavalla.

Paloilmoitinjärjestelmän huolto ja hoito

Paloilmoitinjärjestelmä tulee huoltaa säännöllisesti määräysten mukaan. Jollei paloviranomainen toisin määrää, tehdään huolto kerran vuodessa. Järjestelmän huollosta vastaavat aina viralliset paloilmoitinliikkeet.

Paloilmoittimelle pitää lain mukaan nimetä hoitaja. Hoitajaksi hyväksyminen vaatii koulutusta, jonka jälkeen hoitaja suorittaa esimerkiksi paloilmoitinjärjestelmän kuukausikokeilut. Myös tämän palvelun voit halutessasi tilata meiltä Turvaässiltä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Palo- ja pelastusturvallisuus

Pelastussuunnitelma on pakollinen useimmissa rakennuksissa ja tarpeellinen kaikissa. Sen merkitys korostuu yrityksissä, julkisissa tiloissa sekä isoissa rakennuksissa.

Me Turvaässillä olemme kehittäneet erittäin selkeän pelastuskartan, josta kaikki tarvittava tieto selviää yhdellä silmäyksellä. Kartta on oleellinen osa pelastussuunnitelmaa, sillä harva jaksaa lukea ja sisäistää vain tekstimuotoon kirjoitettua suunnitelmaa. Olemme kehittäneet pelastuskarttaa yhteistyössä viranomaisten kanssa. Näin se palvelee myös heitä tosipaikan tullen ja mahdollistaa nopeamman ja tarkemman avun saamisen.

Meiltä löydät myös erilaiset opasteet ja kyltit, alkusammuttimet sekä ensiaputarvikkeet ja voit tilata väestönsuojelutilojen vuosittaiset tarkastukset sekä pakolliset 10-vuotistarkastukset.

Pyydä tarjous tai kysy lisää - teemme sinulle omaisuutta ja ihmishenkiä suojelevan pelastussuunniteman!

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmä sekä lisää turvallisuutta että helpottaa jokapäiväistä elämää. Sen avulla voit suojata omaisuutta, ehkäistä rikoksia, selvittää niitä, turvata ihmisiä ja eläimiä ja seurata tapahtumia niin sisällä kuin ulkona. Kamerajärjestelmä voi toimia myös osana kulunvalvontaa.

Kameravalvontajärjestelmä voi olla itsenäinen järjestelmä tai osa laajempaa turvatekniikkakokonaisuutta. Pyydä maatilallesi, kotiisi tai kiinteistöösi ilmainen turvakartoitus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi kanssasi, millainen turvatekniikka vastaa sinun ja kohteesi tarpeita.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät

Hyvin suunnitellut kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät helpottavat arkipäiväistä kulkemista ja työskentelyä. Niiden avulla voit sallia, rajoittaa ja estää ihmisten tai ajoneuvojen pääsyn eri tiloihin. Järjestelmien myötä pystyt halutessasi luopumaan kokonaan perinteisistä, mekaanisista avaimista. Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät voivat olla erillisiä yksiköitä tai samaa järjestelmää.

Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien avulla voit seurata reaaliaikaisesti, keitä yrityksessäsi liikkuu. Tämä tieto on erityisen tärkeää kriisitilanteissa ja korostuu, mitä isommista tiloista on kyse. Modernit järjestelmät antavat myös yrityksestäsi nykyaikaisen ja luotettavan kuvan sekä lisäävät kaikkein turvallisuutta.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

 

Henkilöturvajärjestelmät

Valikoimissamme on henkilöturvalaitteita niin yksin tai riskialttiissa tilanteessa työskenteleville henkilöille kuin erityistä apua ja turvaa tarvitseville ihmisille. Yksinkertaisimmillaan henkilöturva on riipus tai ranneke, josta apua tarvitseva henkilö voi tehdä hälytyksen yhdellä napin painalluksella. Tällöin hälytys menee matkapuhelinverkon kautta halutulle henkilölle.

Henkilöturvajärjestelmä voi olla oma itsenäinen järjestelmänsä tai osa rikosilmoitinjärjestelmää: ne voivat olla pelkkiä hätäpainikejärjestelmiä, mutta niistä on mahdollista tehdä myös isoja, räätälöityjä kokonaisuuksia. Tällöin valitsemme turvatekniikkaa, joka välittää juuri sinun tarvitsemaasi tietoa. Painikkeet voivat olla paikantavia, jolloin painalluksen mukana saapuu tieto siitä, kuka tarvitsee apua ja missä hän on. Ovivalvonta puolestaan hälyttää, kun joku kulkee ovesta. Tämä on iso turva esimerkiksi dementoituneelle tai muuten tarkkaa huolenpitoa tarvitsevalle ihmiselle.

Työelämässä henkilöturvajärjestelmä mahdollistaa suojautumisen häiriköiltä, rikollisilta ja aggressiivisilta henkilöiltä. Sen ansiosta apua kaipaava voi nappia painamalla tai vipua vetämällä hälyttää paikalle vartijan, poliisin tai molemmat. Hälytys välittyy valvomoon lähettäjän tarpeen mukaisesti nimikkeellä ’vartijakutsu’ tai ’ryöstöhälytys’. Henkilöturvajärjestelmä mahdollistaa siis yksityiskohtaisen avunpyynnön välittämisen huomaamattomasti ja nopeasti tehden työskentelystä huomattavasti turvallisempaa.

Turva-alan asiantuntijamme osaavat valita henkilöturvakokonaisuuden, joka vastaa tarpeitasi - pyydä tarjous ja kysy lisää!

Järjestelmien asennus, huolto ja ylläpito

Vastaavatko turvajärjestelysi tarpeitasi? Ovatko turvalaitteesi ajan tasalla?

Meillä et koskaan maksa turhasta. Teemme sinulle ilmaisen turvakartoituksen ja määrittelemme sen perusteella, millainen ratkaisu vastaa tarpeitasi. Hoidamme asiantuntevasti kaiken turvatekniikkaan liittyvän: suunnittelun, asennuksen, huollon ja ylläpidon. Yksityisasunnot, julkiset kiinteistöt, maatilat ja yritykset - valikoimissamme on sopiva, räätälöity ratkaisu kaikenkokoisille kohteille.

Ota yhteyttä ja tee meistä turvatekniikan asiantuntijakumppanisi!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Ensiaputarvikkeet

Ensiaputarvikkeet ovat välineitä, joita toivottavasti et tarvitse koskaan. Ajantasainen ja tarpeesi mukaan valikoitu välineistö on kuitenkin välttämättömyys: varautumalla haaveriin pelastat parhaimmillaan ihmishenkiä.

Valikoimissamme on ensiapuvälineitä niin yksityisille kuin yrityksille. Lisäksi pystymme toimittamaan tarvikkeita myös vaativaan ammattikäyttöön.

Turvallisuusalan asiantuntijoina järjestämme myös ensiapukoulutuksia. Räätälöimme sekä koulutuksen että ensiapuvälinevalikoiman aina sinun tai yrityksesi vaatimuksiin.

Ota yhteyttä - päivitetään yhdessä ensiaputarvikkeesi ja -osaamisesi.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Turvaässät blogi

Lue kaikki »

31.12.17

Vuosi 2017 Turvaässillä

Vuosi 2017 on ollut Turvaässille monella tapaa mu…

Lue lisää
15.11.17

Kameravalvonta

Kameravalvonnan yleistyminen on ollut suurta viime…

Lue lisää
18.10.17

Vartijat vanhustenkin apuna

Useilla paikkakunnilla liikkumisapua kaipaavan van…

Lue lisää
25.04.17

Varkaus maksukortilta

Skimmaus Englannin kielen sanasta ”skimming…

Lue lisää
Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus