Turvatekniikka

Turvatekniikka on merkittävä osa kokonaisturvallisuutta. Asiantuntevasti valittu ja oikein mitoitettu turvatekniikka helpottaa jokapäiväistä liikkumista, tehostaa työntekoa sekä turvaa oman, lähipiirin ja henkilökunnan päivät ja yöt. Yrityksille moderni turvatekniikka on osa imagoa ja oikein toteutettuna se antaa luotettavan ja hyvän kuvan toiminnasta.

Me Turvaässillä etsimme aina asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavat ja kustannustehokkaat ratkaisut ja tuotteet. Ammattitaitoiset turva-alan asiantuntijamme hallitsevat kaiken niin vartiointiin kuin turvatekniikan asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon liittyvän. 

Valitsemalla meidät asiantuntijakumppaniksesi voit olla turvallisin mielin, missä ikinä oletkin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät

Hälytinjärjestelmä rakentuu Turvaässien asiantuntijan opastuksella juuri tarpeitasi vastaavaksi. Siihen on mahdollista liittää paljon erilaisia tunnistimia, kuten liikeilmaisin, magneettikosketin, lasinrikkoilmaisin, palovaroitin tai lämpötilatermostaatti. Hälytinjärjstelmällä voit myös ohjata valoja, nosto-ovia, lukkoja ja muita laitteita. Järjestelmän päälle- ja poiskytkennät ja ohjaukset on mahdollista tehdä esimerkiksi koodilla, kulkukortilla, puhelimella tai kaukosäätimellä. Järjestelmän lähettämät hälytykset voit ohjata valvomon kautta vartiointiliikkeelle tai halutessasi tiettyyn aikaan itsellesi tai valitsemallesi henkilölle. Voimme myös asentaa hälytysjärjestelmän lähettämään tarkat tiedot eri tapahtumista tekstiviestinä tai sähköpostina. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeitasi vastaavan hälytysjärjestelmän!

Palovaroittimet ja paloilmoittimet

Palovaroittimet ja paloilmoittimet

Palovaroitin tai paloilmoitin on pakollinen esimerkiksi omakotitaloissa, uusissa ja saneerattavissa maatiloissa, majoitustiloissa ja hoitolaitoksissa. Moni uusikin asunto varustetaan edelleen sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla, joiden hälytys ei ohjaudu eteenpäin. Paloilmoitin on halpa henki- ja omaisuusvakuutus. Kun liität sen palovaroittimeen, on palo mahdollista sammuttaa huomattavasti aikaisemmin ja rajata vahinko, sillä hälytys tulee valintasi mukaan omaan puhelimeesi tai suoraan vartioimisliikkeeseen. Kustannus palovaroittimien asennuksen yhteydessä on vain muutaman satasen luokkaa, mutta turvallisuushyöty korvaaton.

Kameravalvonta

Kameravalvonta

Kameravalvonta nostaa kiinteistösi ja siellä olevien ihmisten turvallisuutta huomattavasti. Tarpeen tullen se myös helpottaa epäselvien tilanteiden läpikäymistä jälkikäteen. Tallennin on mahdollista säätää tallentamaan jatkuvasti, liikkeestä, kellolla tai jonkin muun ulkopuolisen tiedon avulla. Uusi tallennus pyyhkii aina vanhimman tiedoston, minkä ansiosta kiintolevyä ei tarvitse manuaalisesti tyhjentää. Melkein kaikkien tallentimien käyttö onnistuu nykyään etänä, joko kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Uudet järjestelmät ovat digitaalisia. Yleisin on verkkopohjainen järjestelmä, jolloin teemme kaapeloinnin samanlaisilla verkkokaapeleilla, joilla tietokoneet kytketään toisiinsa. Yleisin kuvanlaatu on 2 megapikseliä (FULLHD). Vanhoihin analogisiin kameroihin verrattuna kuvanlaatu on yli 4 kertaa tarkempi. Laadukkaat komponentit, oikeat säädöt ja riittävä valo takaavat kuvan laadun. Asiantunteva henkilökuntamme osaa valita ja asentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kameravalvontajärjestelmän.

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta

Hyvin suunnitellut kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät helpottavat arkipäiväistä kulkemista ja työskentelyä. Niiden avulla voit sallia, rajoittaa ja estää ihmisten ja ajoneuvojen pääsyn eri tiloihin. Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät voivat olla erillisiä yksiköitä tai samaa järjestelmää. Kulkutapahtumista jää aina merkintä ja niiden avulla tiedät aina, kuka on kiinteistössäsi on kulkenut ja missä. Kulkuoikeus on mahdollista antaa muun muassa koodilla, kulkukortilla ja sormenjäljellä. Järjestelmien myötä pystyt halutessasi luopumaan kokonaan perinteisistä, mekaanisista avaimista. Tämä on pitkällä aikavälillä ajateltuna kustannustehokasta: kun mekaaninen avain katoaa, on lukkojen uudelleensarjoittaminen huomattavasti kalliimpaa kuin kulkukortin poistaminen ohjelmoinnista ja uuden luominen. Hyvin suunniteltu järjestelmälmä helpottaa arkipäiväistä kulkemista ja työskentelyä. 
 Työajanseurantalaitteiden avulla voit paitsi valvoa henkilöstön työaikoja, myös säästää työtunteja. Tieto keräytyy sähköisesti, jolloin tallennettavaksi valittu data on mahdollista siirtää suoraan palkanlaskentaan. Tämä vähentää henkilöstöasioihin kuluvia työtunteja huomattavasti. Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien avulla voit seurata reaaliaikaisesti, keitä yrityksessäsi liikkuu. Tämä tieto on erityisen tärkeää kriisitilanteissa ja korostuu, mitä isommista tiloista on kyse. Modernit järjestelmät antavat yrityksestäsi nykyaikaisen ja luotettavan kuvan sekä lisäävät kaikkein turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan tarpeitasi vastaavat järjestelmät.

Turvaässät blogi

Lue kaikki »

31.12.17

Vuosi 2017 Turvaässillä

Vuosi 2017 on ollut Turvaässille monella tapaa mu…

Lue lisää
15.11.17

Kameravalvonta

Kameravalvonnan yleistyminen on ollut suurta viime…

Lue lisää
18.10.17

Vartijat vanhustenkin apuna

Useilla paikkakunnilla liikkumisapua kaipaavan van…

Lue lisää
25.04.17

Varkaus maksukortilta

Skimmaus Englannin kielen sanasta ”skimming…

Lue lisää
Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus