Turvaässät blogi

31.12.2017

Vuosi 2017 Turvaässillä

Vuosi 2017 on ollut Turvaässille monella tapaa muutoksen ja kehittymisen aikaa. Turvaässät Ky:n omistajien ostettua Jalasjärven Kiinteistöhuollon toiminnan, on siellä eri asioiden haltuun ottamisessa kulunut runsaasti aikaa. Jalasjärven Kiinteistöhuolto Oy:n nimi päätettiin muuttaa Kiinteistöässät Oy:ksi, tuoden näin enemmän saman henkisyyttä Turvaässien kanssa. Kiinteistöhuoltopalveluiden toiminnan laajentuessa vuoden 2018 alkupuolella myös kanta-Kurikkaan, tuo se yritykseen töitä kahdelle täysin uudelle työntekijälle. 

Vuoden taituttua kesään vartiointipuolen vastaavamme Mika Kiela jätti tehtävänsä, ja siirtyi opintojen polulle hankkimaan lisää tietoa mm. liiketoiminnan kehittämisestä. Turvaässät on kuitenkin rekrytoinut kolme uutta työntekijää tämän vuoden puolella. Näistä kolmesta työntekijästä kaksi työstää erilaisia turvalaiteasennuksia, ja yksi toimii auttavana kätenä vartiointipuolen ylläpitämisessä. Vartioinnin laadukkuuden tärkeys on nyt myös havaittu kanta-Kurikassa, jonka vuoksi myös siellä voi nähdä työntekijöitämme nyt yhä useammin.

Haluammekin kiittää nykyisiä asiakkaitamme luottaessanne tarjoamiimme palveluihin ja tuotteisiin. Myös työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja toiminnassa muuten mukana olleita on aiheellista kiittää kuluneen vuoden osalta. Toivottavasti tulevasta vuodesta 2018 tulee vähintäänkin yhtä piristävä ja uusia haasteita luova, kuin tämä vuosi on ollut.

Virkistävää vuoden vaihdetta jokaiselle!

Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus