Turvaässät blogi

13.12.2016

Kodin turvallisuus

Suomessa yhä enemmän ja enemmän nykyisin suojataan myös koteja erilaisilta uhilta. Mikä sitten lieneekään oman kotisi suurin uhka; murtovaras, tulipalo, vesivahinko, lämpötilaongelmat, onnistuu näiden kaikkien, ja monen muunkin riskin valvominen ja ennaltaehkäisy yleensä rikosilmoittimen avulla.

Kyllä, rikosilmoitin voi olla muutakin, kuin pelkästään murrosta hälyttävä laite.

Ollessasi vaikkapa talvilomalla Pohjois-Suomen uhkeissa rinteissä, suojaa silloin kotiasi rikosilmoitin, joka välittää mahdollisen hälytyksen paikalliseen vartiointiyritykseen. Vartija käy tarkistamassa kohteen turvallisuuden hälytyksen tullessa, ja toteuttaa sovitut toimenpiteet. Parhaimmassa tapauksessa vartija estää vaikkapa vesiputkien jäätymisestä aiheutuvan vesivahingon syntymisen, tai kenties tulipalon, joka on lähtenyt esim. autotalliin jätetyn auton sähköviasta.

Yhtä kaikki, jos tunnet olosi tietyillä osa-alueilla uhatuksi, ota yhteys Turvaässiin. Laadimme pyydettäessä Etelä-Pohjanmaan alueella kohteelle täysin maksuttoman sekä laajan turvallisuuskartoituksen. Näin takaamme sen, että kotisi turvallisuus on täysin aukoton!

 

Rauhaisaa joulua ja ratkiriemukasta uutta vuotta, toivottaa Turvaässät!

 

- Mika

 

Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus